Rodgers har haft personliga problem

Bild till nyheten Rodgers har haft personliga problem
De senaste fyra åren har varit väldigt tuffa för Brendan Rodgers på ett personligt plan.

James Pearce har plockat några utdrag från Michael Calvins bok; *Living on the volcano och berättar att de senaste fyra åren har varit de mest traumatiska åren i tränare Brendan Rodgers liv.

"Jag har gått igenom mycket de senaste åren och det har varit de mest traumatiska åren i mitt liv. Jag förlorade min mor, jag förlorade min far, jag skiljde mig från kvinnan jag älskat i 23 år. Dessutom var min son inblandad i en rättstvist där han blivit anklagad för sexuella övergrepp, vilket var en otrolig skam." berättar Rodgers i boken.

"Jobbmässigt, både i Liverpool och Swansea har dessa åren varit bland de bästa i mitt liv. Det gäller och skilja på privatliv och arbete men samtidigt måste man vara lycklig. Ägarna betalar mig för att göra ett jobb och då gör jag allt i min makt för lyckas med det." tillägger han.

"Där finns en historia om James "Jimmy" Stirrel när han tränade Notts County som jag bär med mig i livet. Hans fru Cathy, dog sent på en fredag, men på lördagen var Jimmy på arenan för att coacha sitt lag igen."

"Han sa inget, han gjorde sitt jobb och laget vann matchen. Men efter varje match brukade han och hans fru gå till samma pub och ta ett glas men just den lördagen kom han ensam och personalen undrade var frun var och han svarade; Hon dog igårkväll. Han förlorade sina andra halva men han skiljde på privatliv och arbete gjorde sitt jobb ändå." avslutar Rodgers.

*Living on the volcano är en bok skriven av Michael Calvin där han dokumenterar hur fotbollstränare tänker lever och överlever sitt något utsatta jobb,


27 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer