Ings: Därför passar jag i Liverpools anfall

Bild till nyheten Ings: Därför passar jag i Liverpools anfall
Danny Ings är säker på att hans rörlighet i anfallet kommer hjälpa lagets mittfältare att få mer yta att röra sig på och utgöra mer skada för motståndarna.

23-åringen har redan hunnit visa upp vad han går för under försäsongen, med löpningar som öppnar upp motståndarnas försvar, och ett mål mot Adelaide United noterades han för.

"Efter min knäskada 2012 så har jag ägnat mig åt att arbeta och utveckla min snabbhet, rörelseförmåga och kreativitet."

"Jag har uppnått ett effektivt spel, där jag ofta tar djupledslöpningar. Så fort en försvarare ställer sig på hälarna så hugger jag, det är väldigt effektivt."

"Har man spelare bakom sig som kan läsa spelet och slå viktiga passningar, som det finns i klubben, då blir vi ett effektivt lag. Det är något jag ser fram emot."

Ings insisterade att hans spelstil behövs i det moderna spelet, även om hans stil enligt Fowler är en 'utdöende spelstil' .

"I dagens fotboll är lagen full av kreativa spelare, alla vill ha bollen hela tiden."

"Även om jag inte rör bollen så mycket som de de flesta spelarna så gör mina löpningar väldigt mycket nytta i min mening, jag öppnar upp ytor för de kreativa det blir då ett effektivt lag."

"Det kan lätt bli för trångt på planen, och skapar du inte ytorna bakom backlinjen så kan det bli svårt att skapa chanser under en match."

Källa: Liverpoolfc.com


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer