Vill inte spela under Rodgers

Bild till nyheten Vill inte spela under Rodgers
Raheem Sterling vill lämna Liverpool eftersom det har skurit sig med Brendan Rodgers. Mirror skriver att Manchester City inte förväntas återkomma med ett nytt bud inom någon snar framtid.

Sterling, som missade gårdagens träning på grund av sjukdom, säger att han inte vill åka med på klubbens försäsongsturné och spela för Brendan Rodgers. Raheem missar troligen även torsdagsträningen.

Engelsk press hävdar att 20-åringen vaknat upp till 2000 sms och 1200 WhatsApp-meddelanden sedan hans telefonnummer läckte ut i går.
Sterling har bytt nummer tre gånger under det senaste året och tror att det är någon från Liverpool som lämnar ut hans telefonnummer.

Brendan Rodgers samtalade nyligen med yttermittfältaren och bad honom att skriva under en kontraktsförlängning samt lägga hela transfersituationen bakom sig.
Managern menade att båda parterna kunde nå en överenskommelse om det endast handlade om det finansiella.

Landslagsspelaren Sterling säger att Rodgers ska ha brutit löften om att hålla samtal privata, samt att klubben läckt ut nyheten om att han inte vill hänga med på turnén. Rodgers dementerar uppgifterna.

Sterling insisterar att han hade stannat kvar på Merseyside om Liverpool haft en annan manager. Han ska också vara missnöjd över beteendet från många supportrar - och ser det hela som en PR-kampanj.

Manchester City har redan fått två bud avslagna på den före detta Queens Park Rangers-spelaren och det är inte väntat att City återkommer med ett tredje bud inom någon snar framtid.


22 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer