Första intervjun med Nathaniel Clyne

Bild till nyheten Första intervjun med Nathaniel Clyne
Nathaniel Clyne är klar för Liverpool efter att ha skrivit under ett femårskontrakt tidigare i dag. Landslagsspelaren beskriver flytten som en ''drömövergång''.

Välkommen till Liverpool! Hur känns det?
''Jag är självklart väldigt glad över att ha skrivit på för Liverpool. Jag är lättad och det är en drömövergång att få komma hit och spela för en storklubb likt Liverpool. Jag kan inte vänta på att få börja''.

Det har varit ett par nervösa veckor sedan du först fick höra om Liverpools intresse, har du bett till högre makter att en övergång skulle gå i hamn?
''Verkligen, så fort jag hörde talas om Liverpool blev jag glad och höll tummarna att allt skulle lösa sig''.

Många av supportrarna har säkerligen sett dig spela tidigare i Premier League för Southampton, du sammankopplades med ett par klubbar men varför föll valet på Liverpool?

''Jag tycker om spelstilen. Managern har visat en hel del intresse för mig och sa att detta är ett ställe där jag kan förbättra mig som spelare. Det är en stor möjlighet att försöka fullfölja sin potential i den här klubben''.

Har managern varit en bidragande faktor i din flytt från Southampton?
''Definitivt. Han jobbar med unga spelare och ser till att de når framgång. Jag tycker fortfarande att det finns en hel del att lära sig för mig och förhoppningsvis kan Brendan få ut det bästa av mina kvaliteter''.

Vad har han sagt att du kan förbättra?

''Han sa att han kan köra en-mot-en-övningar om det hjälper samt ge mig individuella träningssessioner. Jag ser fram emot det. Jag försöker jobba hårt för att knipa en startplats och bli så bra som möjligt''.


Är du överraskad över hur snabbt det gått från genombrottet i Southampton, till första landskampen och nu flytten till Liverpool?
''Ja, allting har gått väldigt fort. Jag har blivit bättre som spelare, men jag är säker på att jag är tillräckligt bra att spela för ett lag som Liverpool. Nu behöver jag däremot bevisa att det stämmer''.

Under din semester i USA träffade du Adam Lallana, vad sa han till dig om Liverpool?
''Vi snackade mycket, han ville att jag skulle skriva på och jag sa att om allt går enligt planerna lär jag bli din lagkamrat på nytt. Han sa att det var en enorm klubb med en stor supporterskara. Laget är bra och truppen består av fantastiska killar''.

Hur känns det att få springa ut på Anfield för första gången i en Liverpool-tröja?
''Jag har tidigare spelat på Anfield och vet hur atmosfären är, det är något som jag längtar efter att få uppleva och förhoppningsvis kan det leda till fina prestationer''.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer