Gerrard hyllade ”De bästa supportrarna i världen"

Bild till nyheten Gerrard hyllade ”De bästa supportrarna i världen"
Steven Gerrard hyllade ”De bästa supportrarna i världen" efter ett känslomässigt farväl på Anfield under lördagskvällen.

Steven Gerrard gjorde idag sitt sista framträdande på Anfield som Liverpoolspelare i 1-3 förlusten mot Crystal Palace. I sommar flyttar han till MLS och Los Angeles Galaxy.

Den evigt trogne lagkaptenen fick innan matchen vandra in på planen för att ta emot publikens jubel i samband med att han hedrades med en ”Guard of honour” av spelare från båda lagen. Samtidigt visade Anfield upp ett vackert tifo med budskapen: ”Captain" och ”S8G”, för visa sin tacksamhet.

Efter matchen presenterades Gerrard med ära av Peter McDowall (LFC TV), Liverpools VD, Ian Ayre samt Gerard Houllier som var manager när "Captain Fantastic" gjorde sin debut 1998.

Lagkaptenen övertog sedan mikrofonen för att tala till de 45.000 som befann sig inne på Anfield, samt miljontals TV-tittare världen över.

"Det kändes väldigt konstigt att spela min sista match här. Jag har fruktat detta ögonblick, eftersom jag kommer att sakna det här så mycket.”

"Jag har älskat varje minut så jag är förkrossad över att jag aldrig kommer spela framför dessa supportrar igen.”

Efter 17 år i A-laget lämnar Steven Gerrard ett stort hål efter sig och på frågan gällande klubbens framtid svarade han: "Klubben är i goda händer. Vi har fantastiska ägare och en bra manager.”

"Det finns en otroligt potential. Jag är säker på att vi kommer genomföra några nya värvningar under de kommande veckorna."

Slutligen sade Gerrard: "Jag skulle vilja tacka alla i klubben som har hjälpt mig under de senaste 17 åren. Det finns alltför många människor för att nämna. Jag vill tacka alla mina lagkamrater och alla före detta spelare, de har gjort mig till den spelare jag är idag.”

"Mina sista ord är för de viktigaste människorna. Dessa supportrar sticker ut mer än alla andra jag har upplevt.”

"Innan tårarna kommer.. Jag har spelat inför de flesta supportrar runt om i världen med låt mig säga er, ni är bäst.”

Källa: Liverpool Echo


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer