Carras uppmaning: Grina inte som Hyypiä

Bild till nyheten Carras uppmaning: Grina inte som Hyypiä
Jamie Carragher vill inte se Steven Gerrard göra en Sami Hyypiä och bryta ihop på Anfield på lördag kväll.

"Jag tror att Steven ser fram emot matchen och han kommer att få ett enormt avsked", säger den förre lagkamraten och vicekaptenen i Sky Sports Monday Night Football. 

"Hans sista match är mot Stoke helgen efter, men för mig är det här hans sista match. Det är Anfield, där han har tillbringat hela sin karriär."

"Nervös är fel ord. Han kommer att se fram emot det, men det har nog börjat sjunka in att han aldrig kommer att spela där igen. Jag hoppas bara att han inte börjar grina och sjåpar sig eller blir känslosam. Sami Hyypiä gjorde det".

Carra, som själv avslutade karriären på Anfield för två år sedan, tycker också att det var fel av Brendan Rodgers att plocka av kaptenen på Stamford Bridge i söndags. 

"Det handlade inte så mycket om byta ut Gerrard, utan mer om att kasta in Lucas. Stevie gjorde målet och han är den som tar straffar och frisparkar... Rodgers sa att han ville ta av honom för ovationernas skull, men jag tycker att det bästa med det var vad han sa efter matchen. Det var det mest underhållande."

"Jag skulle ha velat att han stannade på planen. Det hade väl i så fall varit bättre att byta in en offensiv spelare som hade kunnat försöka göra ett segermål?"

Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer