"Philippe eller Jordan årets spelare"

Bild till nyheten "Philippe eller Jordan årets spelare"
Kolo Toure har i en intervju med Liverpool Echo avslöjat vilka två han funderar på att rösta på när Liverpoolspelarna själva ska välja lagets bästa spelare denna säsongen.

Både spelarna själva och Liverpoolsupportrarna ska rösta fram vem de tycker har varit säsongens bästa spelare denna säsongen. Toure är på det klara på vilka två han tycker slåss om priserna.

"För att vara ärligt känner jag att det är två spelare som slåss om det. Det handlar om Philippe Coutinho och Jordan Henderson. De har både varit väldigt jämna hela säsongen och spelat väldigt fin fotboll.

"Jordan har varit riktigt stark. Han har gjort några viktiga mål och varit en ledare för laget på ett fint sätt när Steven Gerrard inte har kunnat vara med.

"Philippe har varit mycket bra också. Förra säsongen var han fantastisk, den här säsongen har han också varit riktigt bra men också börjat göra mål.

"Det är ett tufft beslut. Vem kommer vinna? Jag har gjort mitt val men kommer inte gå ut med det. Jag tror det kommer stå mellan Philippe och Jordan i slutändan."

Förra säsongen vann inte helt oväntat Luiz Suarez både spelarnas och supportrarnas pris som säsongens bästa spelare för Liverpool. 

Priserna kommer överlämnas på en galaliknande tillställning den 19 maj. Priser kommer även delas ut till damlagets bästa spelare. En speciell avtackning till Steven Gerrard är också planerad.

Vem tycker ni har varit Liverpools bästa spelare denna säsongen? Logga in och kommentera här nedan.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer