Carra: Rodgers är rätt man

Bild till nyheten Carra: Rodgers är rätt man
Brendan Rodgers får stöd av Jamie Carragher när det gäller nordirländarens framtid på managerstolen.

"Om han är rätt man? Jag tycker det. Jag tycker inte att framtiden till en manager ska avgöras på grund av en match. Många av spelarna han hämtat till klubben har ännu inte funnit sig helt till rätta", säger Carra till Sky Sports.

Han är också övertygad om att Brendan, ledarstaben och spelarma a redan har börjat lägga upp planerna inför nästa säsong, med förhoppning om att komma ett steg längre och vinna en titel – och kanske även ta en topp 4-placering. 

"Brendans viktigaste jobb blir att lista ut vilka positioner han måste förstärka. Truppen är bred nog nu och mycket av det jobbet gjordes redan förra sommaren."

"De nya spelarna måste vara de rätta och de måste leverera. Om de gör det så kommer det att utgöra en stor skillnad för lagets utveckling", tror den förre vicekaptenen och trotjänaren.

"Om inte, så riskerar laget att stagnera."

Jordan Hendersons kontraktssituation måste också lösas och det kvickt, anser Carragher.

"Han är speciellt viktig. Han är landslagsspelare och även om han inte är en lokal grabb så visar han upp en otrolig passion för Liverpool på och utanför planen. Jordans statistik som kapten är också väldigt bra och han är en spelare som har vuxit otroligt mycket efter en tuff start i klubben. Jag skulle bli väldigt förvånad om han inte får rollen som lagkapten permanent efter Steven Gerrard."

Tidigare i veckan har flera initierade engelska sportreportrar och krönikörer, däribland James Pearce på Liverpool Echo, rapporterat att 42-årige Rodgers fortfarande har ett starkt stöd från ägarna Fenway Sports Group och att det inte förväntas ett managerskifte efter säsongen.

* Jamie Carragher jobbar sedan två säsonger som fotbollsexpert på Sky Sports.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer