"Sterling kommer inte att säljas"

Bild till nyheten "Sterling kommer inte att säljas"
Det blev som väntat en massa frågor om Raheem Sterlings uppmärksammade tv-intervju när Brendan Rodgers höll presskonferens inför bortamötet mot Arsenal. "Jag är ärligt talat helt avslappnad när det gäller Raheem och han kommer definitivt inte att försvinna någonstans i sommar", sa Liverpoolmanagern.

Trots att Sterling inte hade klubbens tillåtelse att ställa upp på intervjun för BBC Sport valde Rodgers att mer eller mindre försvara 20-åringens agerande.

"Situationen är egentligen densamma som för några veckor sedan då klubben, spelaren och hans representant kom överens om att skjuta upp förhandlingarna tills efter säsongen. Orsaken är att både Raheem - och jag själv - vill att han ska ha full fokus på fotbollen."

"Raheem vill vinna troféer och det är vad vi försöker göra här. Det viktiga nu är att han kan lägga allt åt sidan och bara koncentrera sig på fotbollen."

"Han har haft en fantastisk utveckling, men har massor kvar att lära, både på och vid sidan om planen."

"Vi har ett starkt förhållande. Han är lycklig här och tycker att det är en ära att representera Liverpool. Han har dessutom 2,5 år kvar av kontraktet och kommer inte att försvinna i sommar. Liverpool är en av fotbollsvärldens mäktigaste klubbar och om vi inte vill sälja, så kommer vi inte att sälja."

"Nej, han hade inte tillåtelse av klubben att ställa upp på tv-intervjun och vi blev alla lite tagna på sängen.  Jag tror att Raheem ville få fram att han bara vill koncentrera sig på fotbollen framöver. Man måste komma ihåg att han fortfarande bara är en ung grabb och vi har alla gjort fel i livet, speciellt när vi är unga."

Källa: LFC TV

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer