Nu släpper vi nya LFC.nu

Bild till nyheten Nu släpper vi nya LFC.nu
Efter att ha kört en beta-version i en dryg månad släpper vi idag lös den sprillans nya LFC.nu-sajten. Vi hoppas såklart att ni ska gilla den!

Nya LFC.nu är mobilanpassad och du har nu även möjlighet att kommentera nyheter och inlägg via din smartphone när du är inloggad.

Du hittar även uppdaterade videoklipp från Viasat ett par timmar efter match samt dagliga uppdateringar från Liverpool Video.

TV-matchen, skador och avstängningar, betygsättning av spelare och webbfråga hittar du alltid på startsidan. 

Vi har jobbat som illrar med att uppdatera och fräscha upp  huvudmenyer/undermenyer så att du som medlem enkelt ska kunna finna det  du söker om Liverpool FC.

Under menyerna finner du rubb och stubb om klubbens historia, statistik om 100 ex-lirare och managers, allt om dagens spelare, spelschema, aktuell tabell, videoklipp, statistik från mästerskapstitlar och finaler, guide för resor och matchbiljetter, bästa resetipsen, populäraste pubarna och restaurangerna, nedladdningsbar snabb-guide.  

LFC.nu är en sajt i ständig utveckling och därför vill vi gärna ha feedback för att kunna göra den ännu bättre . I forumet finns en tråd som heter "Diskutera nya LFC.nu" där ni gärna får komma med förslag om förbättringar, ge beröm och kritik hejvilt! 

Om du sedan tidigare inte är betalande medlem i officiella svenska supporterklubben blir du det snabbt och enkelt här.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer