Rodgers irriterad på agenten

Bild till nyheten Rodgers irriterad på agenten
Liverpool-managern Brendan Rodgers menar att hans beröm för Raheem Sterling inte borde användas som något pressande i spelarens diskussioner med klubben över en förlängning.

Sterlings representanter förkastade Liverpools senaste erbjudande på runt 100 000 pund per vecka och kräver ytterligare 50 000 pund.

Under förhandlingarna har spelarens agent pekat på punkten när Rodgers nyligen hyllade Sterling som en av de bästa ungdomsspelarna i Europa och insisterat att hans veckolön borde bli baserad på snarlika kommentarer.

''Det hade varit tråkigt om en ärlig åsikt kring en spelare istället används som ett sätt att få ut mer från kontraktet. Men det förvånar mig inte, det är den moderna världen'', sa Rodgers till Liverpool Echo.

''Jag kommer alltid att tala väl om mina spelare när de gör bra ifrån sig. Jag tror att det ger dom en stor uppmuntran och jag säger knappast något annat till pressen än vad spelarna själva får höra.

''I fjol sa jag att just vid en tidpunkt var jag inte säker på om det fanns någon bättre ungdomsspelare i Europa. Folk satt och stirrade på mig men när de grävde djupare i det och analyserade andra ungdomar som fick speltid kunde de inte hitta någon annan.

''Han var utan tvekan en av de bästa, men jag sa aldrig att han var den bästa ungdomsspelaren i Europa överlag. Jag tycker att han är en av många. Om de vill skylla på mig - får de skylla på mig.

''Jag anser fortfarande att Raheem har plats för förbättringar och att han befinner sig i rätt klubb. Det är ganska självklart att detta är ett fantastiskt ställe för honom vilket han själv har sagt''.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer