En av anledningarna till Suarez-flytten

Bild till nyheten En av anledningarna till Suarez-flytten
Luis Suarez säger att en av anledningarna till att han lämnade Liverpool i somras var på grund av de engelska tidningarna.

Anfallaren, som skrev på för Barcelona med en övergångssumma på 75 miljoner pund, hade aldrig lugn och ro från de engelska tidningarnas bevakande under sina tre och ett halvt år på Merseyside.

Suarez fick avstängningar från förbundet efter både den påstådda rasistskandalen med Patrice Evra samt sedan han bitit Chelsea-försvararen Branislav Ivanovic. Uruguayanen tilldelades också en matchs avstängning för att ha räckt fingret mot publiken i en bortamatch mot Fulham.

El Pistolero stal återigen huvudrubrikerna när rapporterna florerade att han bitit Manchester Citys Martin Demichelis under Champions League-mötet på Etihad för ett par veckor sedan.

''Jag vet inte om det finns någon kampanj inom den engelska pressen mot mig, men jag kan i alla fall se att de saknar mig. Tidningarna kritiserar mig så pass mycket att de till och med skriver om saker och ting som inte ens borde dra åt sig uppmärksamhet'', sa Luis till beIN SPORTS.

''De publicerade bilder på mig bredvid Demichelis och när pressen insåg att bilderna var felaktiga försvann de ifrån sidorna. Jag lämnade eftersom jag var trött på dom, men de fortsätter att jaga mig.

''Jag trivs väldigt bra i Barcelona, jag uppfyllde min dröm att få spela för världens bästa lag och nu njuter jag av varje minut. Jag bidrar med poäng till laget vilket ger mig både lugn och känslan att vara en nyckelspelare''.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer