Aspas har hittat målformen

Bild till nyheten Aspas har hittat målformen
Liverpools utlånade spanjor Iago Aspas kanske har börjat hitta formen. 27-åringen har nu gjort mål i två raka matcher.

I söndags fick Aspas chansen från start hemma mot Espanyol. 27-åringen tackade för förtroendet genom att sätta avgörande 3-2 målet i slutet av matchen.

Igår gästade Sevilla serieledarna Real Madrid på Santiago Bernabeu. I den 67 minuten fick Aspas chansen att hoppa in efter att Real tagit en 2-0 ledning. 13 minuter senare höll sig spanjoren framme och satte reduceringen. Närmare än så kom inte Sevilla utan matchen slutade 2-1.

Detta var spanjorens två första mål i ligan för Sevilla. Tidigare har han hunnit med två hattrick i spanska cupen, varav ett mot Sabadell inom loppet av fyra minuter. Han har även nätat en gång i Europa League.

Återstår att se om Iago kan få lite fler chanser nu till våren och kanske hitta tillbaka till den fina formen han visade i Celta Vigo som fick Liverpool att köpa honom.