Lallana drömmer om Wembley

Bild till nyheten Lallana drömmer om Wembley
Adam Lallana drömmer om att spela FA-cupfinal på Wembley den 30 maj. "Vi har sagt att vi ska vinna en pokal i år och det vore en dröm att få vinna FA-cupen", säger den 26-årige mittfältaren inför kvällens returmöte mot Bolton Wanderers.

Lallanas debutsäsong har varit upp och ner och han har plågats av skadeproblem. Spelar han ikväll blir det hans 25:e match efter sommarens övergång från Southampton för 23 miljoner pund.

"Vi är besvikna över att vi inte får spela final i Capital One Cup, så nu är det FA-cupen som ger oss motivation att gå långt. Som barn drömmer alla om att få spela på Wembley och lyfta FA-cupen, men du måste lägga ner hårt arbete för att komma dit. Det kommer att bli en ny tuff match mot Bolton", säger Liverpools nr 20.

"De gjorde det svårt för oss senast, backade hem med mycket folk. Kanske var vi inte tillräckligt kliniska framför mål, men nu är Sturridge tillbaka och det är en bonus, för han är som bäst inuti och omkring straffområdet. Han är viktig i täta matcher och kan göra det avgörande målet. I båda matcherna mot Chelsea skapade vi massor av chanser, men saknade skärpan i avslutningarna."

"Det kanske blir en annan matchbild på deras stadion. Kanske anfaller de lite mer än senast. Oavsett så kommer vi att visa dom respekt och vi vet att det kommer att bli en tuff match."

Källa: Liverpoolfc.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer