Lucas sitter lugnt i båten

Bild till nyheten Lucas sitter lugnt i båten
Lucas Leiva har varit en av Liverpools bästa spelare sedan han fått chansen i startelvan igen. Med honom på planen har Liverpool hittat balansen i spelet och är nu obesegrade i 10 raka matcher. Hur länge han stannar i klubben är enligt honom själv osäkert. Han tar det lugnt och gör sitt bästa och låter framtiden ta hand om sig själv.

Lucas har dragit till sig intresse från bland annat Inter och Napoli men Rodgers verkar inte vara sugen på att sälja sin balansspelare riktigt än. 

Rafa Benitez, mannen som tog Lucas till Anfield och numera tränare för Napoli, försökte även låna brassen förra sommaren men Liverpool ville då sälja honom och inte låna ut honom.

I en intervju med Liverpool Echo pratar Liverpool om sin långsiktiga framtid och om sin speciella relation med Rafael Benitez.

"Vi känner alla till relationen jag har med Rafa, jag behöver inte förklara den. Om det inte var för Rafa skulle jag troligen inte varit här. Rafa var så viktig för mig, Kenny [Dalglish] också."

"Det är normalt att det ryktas om dig när du åker in och ut ur laget och har varit i en klubb länge. Det finns alltid rykten under ett transferfönster och det kommer fortsätta vara så till den andra februari [när fönstret stänger].

"Jag skulle ljuga om jag sa att jag aldrig tänkt på att flytta till något nytt ibland men jag kan inte säga vad som kommer hända för det är fotboll och vi vet helt enkelt inte. Jag fokuserar bara på dagen och låter framtiden ta hand om sig själv."

"Jag är väldigt avslappnad och från min första dag här har jag alltid gjort mitt bästa. Jag har varit här i åtta år nu och jag försöker inte övertyga folk, speciellt folk utanför klubben, att jag är bra eller dålig eller vad som helst."

"Det är alltid skönt att höra när folk pratar gott om dig, speciellt när det kommer från folk inifrån klubben. Det är de som gör att jag känner mig önskad och respekterad, det ger dig självförtroende att kämpa vidare."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer