Petningen gjorde Simon gott

Bild till nyheten Petningen gjorde Simon gott
Efter en darrig höst petades Simon Mignolet till förmån för Brad Jones. Men en skada på australiensaren gjorde att Simon fick en ny chans mellan stolparna snabbare än han hade anat. "Veckorna utanför laget gav mig en chans att reflektera", säger han.

"Du vill alltid spela varje match. Men den korta tiden utanför laget gav mig chansen att reflektera över en del saker, något som jag ser som väldigt positivt", säger belgaren till Liverpoolfc.com.

"Tillsammans med coacherna, målvaktstränaren och managern har jag analyserat och diskuterat vad jag kan utveckla och förbättra. Dessa veckor var nyttiga för mig."

"Jag ville se till att vara redo att göra jobbet när jag fick en ny chans."

Den chansen kom snabbare än vad Simon hade räknat med. 

"Brad blev skadad borta mot Burnley. Du måste försöka se positivt på allt och se till att du reagerar på ett positivt sätt och det är precis vad jag har försökt att göra. Jag är nöjd med hur jag tagit tillvara på chansen."

Inhoppande Mignolet höll nollan på Turf Moor och har fortsatt med det borta mot Sunderland och Aston Villa och svarat för flera kvalificerade räddningar. Det ser inte längre lika darrigt ut. 

"Det är fortfarande så många områden som kan förbättra i mitt spel. Vid 26 års ålder kan jag utveckla allt och jag jobbar hårt på  träningarna varje dag för att göra det."

"Nu måste jag och laget se till att vi fortsätter att göra jobbet resten av säsongen. Vi har fortfarande massor att spela för och vi vill göra det bra."


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer