"Vi spelade suverän fotboll"

Bild till nyheten "Vi spelade suverän fotboll"
Liverpool gjorde troligtvis säsongens bästa match i gårdagens ligacupmöte med Chelsea och var värda ett bättre resultat. Simon Mignolet är inte förvånad över spelet och menar att laget verkligen förbättrat sig den senaste tiden.

Liverpool var det klart bästa laget mot Chelsea i gårdagens ligacupmöte. Statistiken 19-2 i skott visar om inte annat på det. Nu blev det bara 1-1 och Liverpool får satsa på att vinna returmötet på Stamford Bridge. 

Simon Mignolet hade inte så mycket att göra men visade på bra stabilitet med fötterna. Han är inte heller förvånad över nivån på lagets prestation.

"Vid stora matcher vill du alltid göra en bra prestation och det gjorde vi mot Chelsea" - sa den belgiske målvakten till Liverpool Echo.

"Vi gjorde det väldigt svårt för Chelsea, som har varit i toppform senaste. Det var bara ett lag som förtjänade att vinna och det var vi. Vi spelade suverän fotboll, skapade många chanser och det enda som saknades var ett par mål till."

"Den insatsen kommer ge alla en extra skjuts. Vi visade hur mycket vi har förbättrat oss men vi måste komma ihåg att vi inte har råd att tro att vi är bäst bara på grund av en bra match. Alla måste hålla sig lugna."

"Förhoppningsvis kan vi få rätt resultat på Stamford Bridge och ta oss till finalen. Vi tror att vi kan åka dit och få med oss resultatet som vi vill ha."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer