Markovic om Mourinho och Chelsea

Bild till nyheten Markovic om Mourinho och Chelsea
Kvällens semifinalmotståndare Chelsea hade chansen att köpa Lazar Markovic från Benfica, men tackade nej. "Det var Mourinhos beslut. Men jag skrev på för Liverpool och är extremt nöjd med det", säger den 20-årige serben till Telegraph.

Londonklubben hade möjligheten att köpa loss Markovic för 10 miljoner pund i fjol sommar och de flesta trodde nog att managern Jose Mourinho skulle ta chansen att köpa en av fotbollsvärldens mest omtalade unga yttrar. Men sedan klev Liverpool in i bilden och betalade hela utköpsklausulen på 20 miljoner pund, enligt Telegraph.

"Jag kommer att spela den här matchen som vilken annan och har ingenting att bevisa för Mourinho. Jag vet inte vem som förväntade sig att jag skulle skriva på för Chelsea? Jag skrev på för Liverpool och är extremt nöjd med det."

Det finns uppgifter som påstår att Markovic ägdes av Chelsea då han spelade för Benfica, sedan Partizan-presidenten Dragan Duric uttalat att "Chelsea vill låna ut Lazar till Benfica i två år", då han lämnade moderklubben. Även om presidenten senare förnekat detta och hävdat att han blivit felciterad. Markovic hade då också varit på besök på Stamford Bridge.

"Det ex-presidenten förväntade sig var något helt annat än vad jag förväntade mig. När jag åkte till Stamford Bridge träffade jag mina vänner, Matic och Ivanovic. Det var aldrig någon press från dom att jag skulle skriva på för Chelsea."

"Men visst är det extra motivation för mig att möta Chelsea eftersom det är ett bra lag".


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer