Rodgers: Han är en av de största

Bild till nyheten Rodgers: Han är en av de största
Liverpool bekräftade tidigare under fredagen att Steven Gerrard lämnar klubben efter säsongen. Så här säger manager Brendan Rodgers om beskedet...

''Det är mer eller mindre ett omöjligt jobb att finna ord som summerar Steven Gerrard och hans betydelse för Liverpool.

''Från en personlig synvinkel kommer jag alltid att vara tacksam för all support han gav mig när jag kom hit som manager.

''Steven kom för att besöka mig och lovade att han skulle vara 100 procent bakom mig och göra allt han kunde för att hjälpa till med introduktionen av våra nya idéer och det nya arbetssättet.

''Han höll inte bara vad han lovade - han gjorde mer än så.

''Han är en enorm spelare och inflytandet han har på matcherna ska aldrig underskattas. Emellanåt har han burit klubben på sina axlar och under min tid här har han alltid visat varför han betraktas som en av världens bästa i över ett decennium.

''Som ledare och människa går han antagligen inte att jämföra med någon annan jag jobbat med.

''Han tar professionalism till en ny nivå och engagemanget han har i sitt arbete är ett föredöme för alla involverade inom sporten.

''Han har också bevisat vem som alltid har prioriterat klubben och laget före sig själv.

''Självklart kommer vi att sakna honom både på och utanför planen och hans egenskaper att leda laget. Däremot kommer hans inflytande att leva kvar och vi önskar honom inget annat än glädje och framgång var han än väljer att gå härnäst.

''Tills det sker kommer jag att fortsätta att trivas med Steven Gerrard, både som människa och spelare - en av de största vi har sett'', avslutade Brendan.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer