Rodgers om januarifönstret

Bild till nyheten Rodgers om januarifönstret
Brendan Rodgers avslöjade idag att han hellre satsar på talangerna i truppen än investerar i kommande januarifönster.

Liverpool ligger just nu på en 8:e plats i Premier League efter två viktiga segrar mot Burnley och Swansea. 

Nu närmast väntar ligamatch mot Leicester och en FA-cup match, och två semifinalmatcher mot Chelsea i ligacupen, och även Europa League-match mot Besiktas. Ett tätt schema vill sägas! 

I en intervju innan mötet nu mot Leicester fick Rodgers frågan om han hade tänkt sig köpa in spelare till truppen, varpå han svarar.

"Det första jag gör är att se vad som finns tillgängligt i truppen. Vi har nu haft månader på oss att se hur detta lag har anpassat sig, hur strukturen ser ut. Jag tror fortfarande på att vi har spelare i truppen som kan fylla platserna."

"Så det kommer inte bli mycket aktivitet för oss under januari. Vi hämtade in många spelare under sommaren, som vi känner fyller platserna. Och spelarna börjar nu känna sig tillrätta och anpassa sig efter den fotbollen vi spelare här i Liverpool."

"Om det skulle finnas något tillgängligt på marknaden, en spelare som skulle förstärka oss på kort och lång sikt så köper vi. Klubben har fantastiska ägare som backar upp oss till 100%".

"Men som jag sa, jag är nöjd med hur laget växer. Det har varit en tuff start på säsongen, men jag kan se hur vårat spel kommer tillbaka, självförtroendet växer hos alla."

"Vi har även ungdomar ute på lån, som till exempel Jordon Ibe som har haft en fantastisk säsong så här långt i Derby. Och Andre Wisdom jobbar på hårt i West Brom."

"Mitt fokus kommer alltid att finnas på de spelare vi har i klubben, så som unga talanger och andra spelare. Och skulle det finnas spelare där ute som är tillgängliga så tar jag det med ägarna, och då arbetar vi vidare från det."

Källa: Liverpoolfc.com


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer