Mignolet: "Har inget att bevisa"

Bild till nyheten Mignolet: "Har inget att bevisa"
Simon Mignolets prestationer mellan stolparna är säsongens hetaste samtalsämne så här långt. Nu avslöjar belgaren hur snacket med Brendan Rodgers gick under tiden som målvakten var petad från startelvan.

Efter att ha fått starta varenda ligamatch sedan ankomsten sommaren 2013, var det många som höjde på ögonbrynen när Brad Jones plötsligt återfanns i målet inför mötet med Manchester United på Old Trafford. Australiensaren behöll sin plats i startelvan även i Ligacup-mötet med Burnley samt stormötet på Anfield mot Arsenal. Men när ljumsken sade ifrån under mötet mot Burnley på annandagen, fick Simon Mignolet återigen chansen att visa vad han går för i skarpt läge.

”Jag fick beskedet att jag inte skulle spela mot United dagen innan. Efter matchen hade vi ett långt samtal där vi redde ut ett par saker och jag upplever det snacket som enbart positivt. Vad som sades tänker jag inte gå in på, men det var ett ärligt samtal där vi hade högt till tak.”

”Att bli petad är aldrig roligt, men samtidigt ger det dig tid att reflektera över saker och ting. Det är inte alltid möjligt när matcherna avlöser varandra tätt och du spelar i varenda en.”

”Jag vet vad jag behöver träna på och är du 26 år och målvakt kan praktiskt taget allting förbättras. Dock känner jag inte att jag har någonting jag måste bevisa. Det är upp till mig att visa med mina prestationer på planen vad jag är kapabel till.”


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer