Henderson hyllar formationen

Bild till nyheten Henderson hyllar formationen
Jordan Henderson hyllar Liverpools nya 3-4-3-formation och är säker på att spelsättet kommer ge utdelning om laget kan fortsätta stå för fina prestationer.

''Vi har sett bra ut i den nya formationen'', sa Henderson till Liverpool Echo. ''Hittills har det fungerat bra och vi kommer fortsätta jobba hårt.''

''Det är en ny position för Raheem Sterling i en desto mer central roll men han har varit fantastisk med sitt rörelsemönster, att ta emot bollen och skapa problem för motståndarna.

''Förhoppningsvis kommer han att bli bättre och bättre. Vi har en spelare likt Daniel Sturridge som kommer tillbaka i januari och ger oss ytterligare ett lyft.

''Det är glädjande att prestationsnivån är desto bättre. Du kan känna att intensiteten är på väg tillbaka, genom att jaga boll och skapa en hög press.

''Passningsspelet, rörelsen och insticken bakom backlinjen är också bättre. Det är en väldigt viktig tid på året med ett stort antal poäng att spela för.

''Poängen kommer om vi lyckas bygga vidare på det positiva och nå tillbaka till vår tidigare nivå.''

Henderson tyckte också att Liverpool stod för en fin insats mot Arsenal på söndagseftermiddagen. Vicekaptenen anser att man får vara nöjda med en poäng i slutändan - men att laget antagligen borde ha kammat hem samtliga tre poäng sett till matchbilden.

''Vi visade stor kämpaglöd genom att fortsätta efter det röda kortet och tillslut fick vi kvitteringsmålet.

''Det var ett bra inlägg från Adam Lallana och en fantastisk nick från Martin Skrtel. Det hade varit väldigt frustrerande att förlora matchen med 2-1. Vi förtjänade minst en poäng.

''I slutändan måste du vara nöjd med en poäng, men jag tycker att sett till insatsen borde vi antagligen fått alla tre.

''Vi dominerade och skapade chanser. Det var bara frustrerande att vi inte lyckades ta vara på dem'', avslutade mittfältaren.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer