Skadeuppdatering inför United

Bild till nyheten Skadeuppdatering inför United
Imorgon är det klassisk stormatch mot Manchester United på Old Trafford. Liverpool är fortfarande relativt skadedrabbade men några viktiga spelare kan vara tillbaka till morgondagens batalj.

Mario Balotelli har inte spelat sedan Chelsea gästade Anfield den 8 November. Vi har tidigare rapporterat att den italienska anfallaren är aktuell för truppen imorgon. Han har tränat med laget den senaste veckan och enligt Rodgers kommer han testas sent.

"Han har nyss kommit tillbaka till träningsplanen, så det är något vi måste bedömma. Vi har fortfarande lite tid, så vi får se hur han ser ut. Han har varit borta ett tag nu men de senaste dagarna har han sett bra ut på träning" - sa Rodgers på presskonferensen.

Kolo Toure missade matchen mot Basel med en ljumsksträckning. Ivorianen ska vara frisk igen och tillgänglig till morgondagens match.

Rodgers bekräftade också att Adam Lallana bröt några revben i matchen mot Leicester och att det var därför han inte kunde medverka mot Basel i veckan. Lallana ska dock vara frisk nog att spela imorgon.

Rodgers om Lallana "Han fick en otäck skada i matchen mot Leicester och jag sa inget för att jag ville skydda spelaren för att vara säker på att han inte blev en måltavla." 

"Han har varit tillgänglig men inte helt matchtränad. Han ser mycket, mycket bättre ut nu."

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer