Henderson hyllar Gerrard

Bild till nyheten Henderson hyllar Gerrard
Vicekaptenen Jordan Henderson sparar inte på krutet när han öser beröm över Steven Gerrard och säger att han inte inte ens kan tänka sig hur Liverpool kommer vara utan sin kapten.

Jordan Henderson hoppas att Steven Gerrard snart skriver på ett nytt kontrakt för Liverpool och att han kommer avsluta sin karriär i laget. Henderson öser också beröm över kaptenen som blev matchens lirare mot Leicester i tisdags.

"Jag hoppas att han stannar här så länge han kan medan han fortfarande spelar. Även efter det vill jag att han stannar så länge som möjligt. Enligt mig har han varit den bästa spelaren här under många år." 

"Inte bara för Liverpool utan i hela Premier League. Och jag tycker fortfarande är bland de bästa. Jag hoppas vi kan behålla honom för han är en makalös spelare och en stor ledare. Alla har mycket respekt för honom. Han leder genom att vara en förebild." 

"Med hans aura skulle han kunna vara en väldigt annorlunda person. Men han är väldigt jordnära, väldigt ödmjuk."

Angående kontraktsförhandlingarna tror och hoppas Henderson att det kommer lösa sig. 

"Det är upp till honom själv, klubben och hans representanter att lösa det hela. Han är oerhört viktigt för oss och vi behöver behålla honom så länge som möjligt. Det går inte att föreställa sig Liverpool utan Steven Gerrard."

Källa: Liverpool Echo


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer