Lambert inför Ludogorets

Bild till nyheten Lambert inför Ludogorets
Rickie Lambert menar att dagens Champions League-batalj mot Ludogorets Razgrad är bland de största matcherna han spelat än så länge i sin karriär. 32-åringen är fast beslutsam att visa sitt värde för fansen om han får chansen ikväll.

I söndagens Premier League-match mot Crystal Palace fick Rickie Lambert äntligen trycka in sitt förta mål i Liverpooltröjan. Bara 90 sekunder in i matchen fick han en perfekt boll av Adam Lallana och visade prov på både kyla och teknik när han placerade in bollen bakom Speroni. 

Trots den fina starten mot Palace lyckades inte Liverpool ta hem tre poäng. Istället blev det ytterligare en besvikelse när Palace till slut vann ganska komfortabelt med 3-1.

I en intervju med Liverpools officiella hemsida säger Lambert att han ser fram emot matchen som han kallar en av de största i sin karriär och menar att utmaningen är att snabbt återhämta sig från förlusten och visa hur bra Liverpool egentligen är. 

"Det är förmodligen en av de största, om inte den största, matchen i min karriär. Det är en massiv match för klubben. Vi vet hur viktig den är om vi vill gå vidare till åttondelsfinalerna, och det vill vi verkligen göra. Vi har väntat så länge att spela i denna turneringen igen, vi vill verkligen inte åka ut redan i första ronden.".

"Detta är en enorm match som alla ser fram emot. Med tanke på förlusten i söndags är detta idealt för att korrigera vår insats till vår sanna nivå. Det är det som är så bra med fotboll, när du har tre matcher på en vecka får du chansen att vända på steken direkt."

"Resultatet mot Palace var en besvikelse, men själva insatsen var förmodligen ännu värre. Det är det vi vill korrigera nu, oavsett om vi vi lyckas vinna eller inte, måste insatsen vara bättre. Den måste vara i nivå med vad denna klubben brukar prestera de senaste åren."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer