Sterling: Det vänder med Sturridge

Bild till nyheten Sterling: Det vänder med Sturridge
Raheem Sterling är säker på att Liverpool kommer att få ett rejält lyft så fort Daniel Sturridge gör comeback. 19-åringen tyckte också att laget rånades på en straff mot Chelsea i lördags.

"Vi har saknat Daniel, att få tillbaka honom kommer att ge oss ett våldsamt lyft. Ju fler kvalitetsspelare som du har skadefri och tillgänglig desto bättre", konstaterar Raheem i en intervju med Liverpool Echo.

"Han skapar oreda i straffområdet och han gör mål. Vi ser alla fram emot att få tillbaka honom i laget."

Sterling tycker också att landslagsuppehållet kommer lägligt.

"När laget förlorar vill man helst att nästa match kommer fort, men den här pausen kommer att hjälpa oss. Vi måste komma igång efter den, vinna matcher och ändra tabelläget. Att förlora gör ont, speciellt i en stormatch på hemmaplan. Alla lag har tuffa perioder, men jag är säker på att vi snart kommer att börja klättra."

Raheem menar också att Liverpool rånades på en straff i 1-2-förlusten mot Chelsea, vilket gör att laget nu parkerar på 11:e plats.

"Jag har sett reprisen flera gånger och jag tycker vi har otur där. Men vi fick ingen straff och det är inte mycket du kan göra åt det. I vissa perioder under matchen såg det ända ut som att vi skulle kunna sno en poäng eller till med vinna."

"Jag tycker att vi spelade bra emellanåt, men Chelsea visade varför de toppar tabellen. När de fick sina chanser var de kliniska och de försvarade sig bra. Det måste vi också börja göra. Vi måste vara kliniska framför mål för det hjälper oss att vinna matcher. Jag anser att vi spelade den bättre fotbollen och jag känner mig trygg på att vi snart kommer att hitta tillbaka till vinnarspåret.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer