Stevie erbjuds nytt kontrakt

Bild till nyheten Stevie erbjuds nytt kontrakt
Calm down, folks! Steven Gerrard k o m m e r att erbjudas nytt kontrakt i Liverpool Football Club, meddelar Echo.

I en intervju i Daily Telegraph uttalade sig Gerrard att han planerar att spela vidare även efter innevarande säsong - oavsett om det blir LFC eller inte. Det fick medierna att dra igång spekulationer kring kaptenens utgående kontrakt och att han möjligen kan vara på väg bort.

Den 1 januari är 34-åringen nämligen fri att snacka med andra klubbar.

LFC-ledningen fick uppenbarligen eld i baken, för nu rapporterar lokaltidningen Liverpool Echo att man är redo att inleda avtalsförhandlingar med Stevie, som kommer att dra igång under de närmaste två veckorna.

"Liverpool planerar att behålla honom på Anfield", skriver den initierade reportern James Pearce. "Förhandlingarna kommer att dra igång inom de närmaste två veckorna."

"Ägarna Fenway Sports Group vet att Steven Gerrard inte bara är en fantastisk spelare, inspirerande ledare och en role model utanför planen. De värdesätter också hans stora erfarenhet i en trupp full av ung potential."

"Pengar kommer inte att vara någon stor grej, men diskussionerna kommer att handla om Gerrards framtida roll i klubben. Att han ska vara villig att enbart acceptera en roll som spelare i truppen är knappast troligt", spekulerar Pearce.

Stevie G har gjort 176 mål på 681 matcher för LFC sedan debuten 1998.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer