Pascoe om läget i laget

Bild till nyheten Pascoe om läget i laget
Brendan Rodgers högra hand, Colin Pascoe, tog hand om presskonferensen inför hemmamötet mot Swansea i Capital One Cup. Här följer en sammanfattning av hans svar.

Managerassistenten var hemlighetsfull kring startelvan, men hintade att både Fabio Borini och Rickie Lambert kan bli involverade liksom några tonåringar från U21-laget. Jordan Rossiter och Jordan Williams fick ju båda speltid i förra ligacupomgången mot Middlesbrough, då Liverpool tog sig vidare efter ett historiskt långt straffavgörande, 14-13. 

"I Liverpool vill vi vinna alla liga och cupmatcher, Det kommer att bli tufft mot Swansea, men vi siktar på att ta oss vidare", sa Pascoe enligt Liverpoolfc.com.

"Swansea är ett starkt lag som spelar bra fotboll. De fick även med sig ett fint resultat mot Leicester i ligaspelet senast så jag är säker på att de kommer till Anfield för att vinna". 

För två år sedan åkte Liverpool ut i samma ligacupomgång mot Swansea, 1-3 hemma på Anfield efter en dyster insats. Walesarna gick sedan hela vägen och tog hem sin första stora trofé. Pascoe själv har en förtid i klubben både som spelare och ledare och är god vän med managern Garry Monk.

Han fick också frågan om Mario Balotellis svaga form.

"Mot Spurs hade vi både Daniel och Mario i startelvan och det var vår bästa match den här säsongen. Deras samarbete fungerade fint. Mario är en stor talang och jobbar alltid hårt på träningarna. Han är hungrig och han vill vinna."

"Vi har fått in många nya spelare och det tar lite tid innan de blir samspelta. De kommer att passa in fint här."

Samma fråga ställdes kring serben Lazar Markovic, som inte heller imponerat efter övergången från Benfica.

"Han är en kvalitetsspelare och det är anledningen till att vi har hämtat hit honom."

Jose Enrique fanns varken på planen eller på avbytarbänken i matcherna mot Real Madrid och Hull.

"Han har en liten skada, vi måste bara försöka lista ut vad det rör sig om."

Pascoe avrundade också med att Liverpool inte är oroade över Daniel Sturridges skadeproblem.

"Nej, han har bara haft otur."


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer