"Spelarna här är otroliga"

Bild till nyheten "Spelarna här är otroliga"
Mario Balotelli har inte haft någon drömstart i Liverpool. Han har ännu inte gjort något ligamål och har dessutom lämnats utanför Italiens landslagstrupp. Mario håller ändå modet upp och tror att Liverpool kommer bli bättre ju längre ligan går.

Balotelli hade dålig koll på Liverpool innan han skrev på för laget. Nu när han har varit i Liverpool ett tag tycker han att han ser mycket potential i laget och tror att laget kommer avancera i tabellen.

"Jag visste egentligen inte så mycket om klubben innan jag kom hit, men jag har verkligen blivit positivt överraskad. Jag visste att detta var ett bra lag, men jag  visste inte att spelarna var så bra som de är."

"Vi behöver såklart förbättra oss på många områden, för vi har inte startat säsongen speciellt bra. Men jag tycker spelarna här är otroliga. Det är kul att se unga engelska spelare här också, som Sterling, Henderson och Lallana. Ju fler skickliga spelare du har desto bättre är det."

Balotelli erkänner också att han är frustrerad över att han ännu inte har gjort något ligamål för sin nya klubb, men tror att det kommer snart.

"Jag märker att Liverpoolfansen verkligen gillar mig, men de är kanske lite förvånade över att jag inte gjort något mål ännu. Men de tycker om att se att jag jobbar hårt, det är skönt att se."

"Det har blivit ett mål för mig i Champions League, men nu måste jag hitta vägen till nätmaskorna i Premier League också. När jag har gjort första målet kommer jag kanske sätta personliga mål. Men just nu är mitt första Premier League-mål för Liverpool den enda målsättningen jag har."

"Jag måste ta mig in mer i straffområdet, jag har inte gjort det tillräckligt ofta än så länge. Jag har aldrig varit den typen av spelare utan brukar röra mig över större ytor."

"Om jag fick välja skulle jag spela en uppställningen med två anfallare. Det är det sättet jag gillar att spela, men Brendan har bett mig att spela som ensam spets. Jag förstår att när bollen kommer in från kanten, från vänster eller höger, måste vara i straffområdet annars är det inte någon där."

"Jag blir hela tiden tillfrågan om Liverpool kan sluta på en topp-4 placering. Jag hoppas det. Men jag är fokuserad på, och önskar att jobba för, att vi ska vinna ligan. Inte bara bli bland de fyra bästa. Alla vill vinna. Vi måste försöka ta in på Chelsea och Manchester City. Vi måste ge allt. Jag hoppas oavsett att vi ska vara väldigt nära Premier League-titeln i slutändan."

Källa: Liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer