Hendo om rollen som vicekapten

Bild till nyheten Hendo om rollen som vicekapten
Jordan Henderson tycker inte att hans nya roll som vicekapten har påverkat hans spel eller personlighet. "Jag är densamme som innan", säger den 23-årige mittfältsdynamon.

Hendo tog över som vicekapten då Daniel Agger flyttade hem till Danmark i augusti.

"Vi hade ett möte på managerns kontor på Melwood innan Aston Villa-matchen. Jag ville fokusera på matchen och berättade bara för min familj och nära vänner att jag hade blivit utnämnd, innan pressen fick nys om det. Alla var glada för min skull, men det förändrar inte vem jag är. Att jag är vicekapten betyder inte nödvändigtvis att jag blir kapten i framtiden. Jag tar inget för givet".

"Jag är stolt över att vara vicekapten för Liverpool. Jag har varit kapten för Englands U21 och gillade det. Jag försökte att vara ett gott föredöme och det kommer jag att försöka vara här också."

"Managern uppmuntrar mig att ta extra ansvar och det enda jag kan göra är att fortsätta i samma stil och försöka stötta Stevie så mycket som det går, liksom övriga laget. Men jag uppträder som att ingenting har förändrats".

"Min inställning till träning och matcher är detsamma som tidigare. Jag vill göra mitt bästa och hjälpa laget att vinna matcher. Det är det viktigaste."

"Att bli utsedd till vicekapten visar att managern litar på mig och jag litar på honom. Jag har mycket att tacka honom för egentligen och han har ett gott förhållande till alla spelarna."

"Jag har inte alltid varit ordinarie, så mitt första mål var att spela till mig en fast plats. Efter att jag klarade det var målet att hålla mig kvar och växa som spelare, genom att vara en del av ett framgångsrikt lag. Det är samma nu. Jag tänker bara på nästa match. Det må vara en klyscha, men det är exakt vad jag gör."

"Jag ger allt på träningarna och försöker ta med mig det in i matcherna. Jag använder mig mycket av videoanalyser för att lära mer om hur jag kan förbättra mig. Sedan börjar jag om på ny kula igen nästa dag", avslutar Henderson.

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer