Sterling mot kontraktsförlängning

Bild till nyheten Sterling mot kontraktsförlängning
Tony Barrett skriver på söndagskvällen att Liverpool är beredda att påbörja förhandlingarna över en kontraktsförlängning för Raheem Sterling.

The Times-journalisten säger att Liverpool skulle ha diskuterat 19-åringens kontraktssituation först när han spelat 90 matcher för klubben.

Dock ska Anfield-ledningen redan vara angelägna att samtala kring en förlängning och säkra framtiden med engelsmannen som sägs ha lockat till sig intresse från både Real Madrid och PSG.

Chris Bascombe i The Telegraph rapporterar samma nyheter, men inkluderar även ett par kommentarer från Liverpool-managern Brendan Rodgers.

''Ian Ayre har talat med spelarens representanter och är relativt lugn över situationen'', sa Rodgers.

''Klubben förhandlar med agenten och allt går enligt planerna. Sterling trivs här och det finns inga tankar på någonting annat än att fortsätta spela för Liverpool.

''Han vill också fortsätta sin utvecklingskurva och det bästa stället att göra det på är hos oss. Både klubben och hans representanter respekterar detta.''

På frågan om Sterling har indikerat att han vill stanna i ''The Reds'', svarade Brendan: ''Ja, absolut. Jag tror inte att det finns någonting annat. Hans agent är väldigt bra och förstår att detta är rätt ställe för sin klient.''

Raheem Sterling har hittills gjort 87 framträdanden och 15 mål i Liverpool-tröjan.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer