''Inte aktuellt att involvera Sturridge''

Bild till nyheten ''Inte aktuellt att involvera Sturridge''
Englands förbundskapten Roy Hodgson berättade i samband med presentationen av sin landslagstrupp i eftermiddag att det inte var aktuellt att plocka ut Daniel Sturridge för de två kommande EM-kvalmatcherna. Brendan Rodgers har haft goda samtal med Hodgson.

''Three Lions'' ställs mot Estland och San Marino i EM-kvalet i mitten av nästa vecka, och den stora snackisen de senaste dagarna har varit Daniel Sturridge.

Anfallaren skadade sig under det senaste landslagsuppehållet efter att ha medverkat på ett träningspass han egentligen borde ha avstått.

Brendan Rodgers uttalade sig tidigare i veckan att Sturridge inte skulle spela för England - även om han på något sätt lyckas bli spelklar i tid till Liverpools ligamatch mot West Bromwich på lördag.

Roy Hodgson presenterade sin trupp under torsdagseftermiddagen, och berättade att det aldrig var några tveksamheter över 25-åringens situation.

''Vi hoppades att Daniel skulle bli spelklar, men det blev han inte, och det är ett slag i ansiktet för oss. Det var aldrig aktuellt att ta med honom'', sa Hodgson på presskonferensen.

''Daniel har nu massa arbete framför sig för att kunna komma i form igen. Som jag förstår det har han fortsatt en del jobb kvar innan han är helt skadefri, han var inte aktuell i uttagningen av truppen.

''Du önskar aldrig att få skador på träningen. Och det är kanske ett större ansvar för en förbundskapten, som dessutom har ett ansvar från spelarnas klubbar.''

Rodgers berättade på presskonferensen inför West Bromwich-matchen att han haft goda samtal med Hodgson:

''Jag snackade med Hodgson under gårdagen, kommunikationen har varit bra. Vi kom överens om att det var för tidigt att plocka ut Sturridge.''

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer