Rossiter debuterar i kväll?

Bild till nyheten Rossiter debuterar i kväll?
Lokaltidningen Liverpool Echo skriver att Jordan Rossiter (bilden ovan) har blivit uttagen till truppen som möter Middlesbrough i Capital One Cup i kväll. Liverpool har många skadeproblem på mittfältet vilket kan resultera i att den 17-årige scousern får debutera.

Brendan Rodgers bekräftade på presskonferensen i går att Joe Allen och Emre Can fortsatt är skadade, samt att Jordan Henderson och Philippe Coutinho är osäkra för spel. Det är troligt att Steven Gerrard vilar inför lördagens derbymatch mot Everton.

''Vi har en del skador vilket öppnar upp för andra spelare. Det kommer att vara några ungdomar i truppen. Ett par av dem har tränat på Melwood tidigare och behöver få chansen. Jag hoppas att de kan ta vara på möjligheten om den kommer'', sa Rodgers på presskonferensen.

Enligt The Guardian är det också möjligt att Sheyi Ojo, 17, får en plats i truppen. Både Ojo och Rossiter har fått åka med på ett par förstalagsmatcher men ännu inte debuterat på allvar.

Echo tror att spelare som José Enrique, Kolo Toure, Adam Lallana och Lazar Markovic kommer att vara involverade på ett eller annat sätt.

Det blev bekräftat under gårdagen att Rickie Lambert kommer starta cupmatchen.

Matchen direktsänds på TV10 och genom Viaplay-tjänsten med avspark klockan 20:45.

17-årige Sheyi Ojo har blivit uttagen i truppen enligt The Guardian.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer