Agger fick nog av Rodgers

Bild till nyheten Agger fick nog av Rodgers
Daniel Agger har tagit bladet från munnen och säger att orsaken till att han lämnade Liverpool var att han kommit på kant med Brendan Rodgers.

"Jag kan väl säga så mycket att managern och jag kanske inte var på samma våglängd hela förra säsongen. I alla fall merparten av säsongen", säger Bröndbyspelaren till Onside enligt ekstrabladet.dk.

Agger utsågs till vicekapten efter Jamie Carragher och prisades av Brendan Rodgers innan säsongen drog igång. Men sedan skedde något och Daniel blev aldrig Rodgers förstaval som mittback.

"Vi stod långt ifrån varandra och till slut fick jag bara nog. Jag tyckte inte att han värdesatte det jag bidrog med. Då förstod jag att det var dags för mig att komma vidare."

"När man har varit med i några matcher, hjälpt till att plocka poäng och känner att man har bidragit, så är det väldigt tungt att bli åsidosatt."

Agger blev också irriterad eftersom att statistiken gick i hans favör i många sammanhang.

"När man granskar statistiken som alla hänger upp sig på runt om i fotbollsvärlden, så kan man ju ställa sig frågan varför jag inte användes mer."

Men i samma andetag medger den 29-årige dansken att Brendan Rodgers kan sin fotboll och sitt lag.

"Jag tycker att han är en otroligt duktig manager, det kan man inte ta ifrån honom. Han är duktig på det sätt han är tränare på och skicklig på att organisera laget. En mycket, mycket kompetent manager."

"Jag är väldigt rättfram och det är kanske också därför som vi kom på kant med varandra. Jag säger precis som det är och jag förväntar mig att folk behandlar mig likadant. Det är kanske fel sätt att vissa gånger, men det är sådan jag är."


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer