U-18 krossade United

Bild till nyheten U-18 krossade United
Liverpools u-18 lag körde fullständigt över Manchester United på akademin idag och vann med hela 4-0. Målskyttar var Harry Wilson (bilden), Jerome Sinclair, Will Marsh och Ryan Kent.

Liverpool tog kommandot direkt och dominerade inledningen av matchen. Efter en kvart kom belöningen då Sergi Canos fick ett tidigt inlägg från högerkanten som United försvaret inte klarade av att rensa undan. Fram dök istället Wales yngste landslagsspelare genom tiderna, Harry Wilson, och satte 1-0.

United hade därefter ett farligt kvitteringsläge då Demetri Mitchell tog sig förbi Liverpools backlinje, men avslutet tog i trävirket och målvakten Ryan Fulton stod för en utmärkt räddning på returen.

Sedan var det dags för Canos att på nytt spela fram till ett mål, den här gången med hjälp av en liten styrning till Jerome Sinclair som kunde nicka in 2-0.

Matchuret stod på 25 minuter när matchen var avgjord. Wilson dribblade sig inåt från högerkanten och hittade med en utmärkt pass längs Uniteds straffområde fram till Will Marsh som fick till en härlig träff med vänstran och bollen for upp i krysset fram till 3-0.

Liverpool behöll kontrollen i andra halvlek och med tretton minuter kvar var det åter dags för Sergi Canos att vara näst siste man på bollen. Den lovande spanjoren kom fri mot Uniteds målvakt, men valde osjälviskt att spela ut bollen till vänster där Ryan Kent tackade genom att rulla in bollen i öppet mål fram till förkrossande 4-0.