Can: Engelsk fotboll passar mig

Bild till nyheten Can: Engelsk fotboll passar mig
Emre Can tror att han kommer trivas bra med den fysiska aspekten av engelsk fotboll. Han tror också att Brendan Rodgers passningsorienterade spel passar honom.

Emre Can värvades tidigare i sommar från Bayer Leverkusen efter att ha imponerat i den tyska ligan förra säsongen. I en intervju med Liverpools officiella hemsida säger nu Can att han tror att hans spelstil kommer passa i England, och att Liverpools sätt att spela fotboll passar honom fint.

" Brendan Rodgers sätt att spela passar mig. Jag är bra på att anpassa mig. Han vill spela bollen och det är precis vad jag gör. Jag är här för att spela så jag hoppas att jag snart får lite minuter i benen." 

"I Premier League finns det många stora bestar, fysiska spelare. Men jag är en av dem, jag ska göra mitt bästa. Sättet fotboll spelas i Premier League passar mig, att vara fysisk och stark är viktigt och jag ser fram emot att använda min fysik."

Can fick sitta kvar på bänken hela matchen mot Southampton efter att ha figurerat flitigt på försäsongen. Can hoppas att han snart ska få visa publiken vad han kan göra på planen.

"Självklart vill man spela men jag är inte 100 % fit ännu och då valde tränaren att inte spela mig. Jag måste fortsätta jobba på min fitness och göra mitt bästa på träningarna för att på så vis övertyga tränaren att låta mig spela."

3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer