Rodgers om transferfönstret

Bild till nyheten Rodgers om transferfönstret
Liverpool har redan plockat in Rickie Lambert från Southampton och Emre Can från Bayer Leverkusen denna sommaren. Nu talar mycket för att Adam Lallana är nästa man på ingång. Rodgers menar att fler namn behövs och väntar sig en fortsatt aktiv sommar för de röda.

Liverpool har startat sommarfönstret starkt genom att både plocka in unge tysk-turken Emre Can och VM-spelaren Rickie Lambert. Rodgers är långt ifrån nöjd och väntar sig att sommarfönstret kommer bli en riktigt spännande tid för de röda.

"Vi har gjort mycket redan. Vi som klubb har inte vilat efter säsongen utan har direkt satt igång med transfers. Mycket fantastiskt jobb har lagts ner. Vi har tittat på vilka spelare vi vill ha, signerat några av dem och vi kommer värva mer spelare under försäsongen. Tanken är att vi i slutet av augusti kommer ha truppen klar. Nästa säsong kommer bli mycket spännande för oss."

"Nästa säsong kommer bli minst lika tuff som denna. Vi visste att det skulle bli tajt denna säsongen men vi har haft en fantastisk nivå på vårt spel. Vi har spelare som vill bevisa hur bra de är, och vi som klubb vill förbättra oss också."

"Vi har fortfarande värvningar som vi behöver göra för att säkerhetsställa att truppen är stark nog för att klara av schemat. Det är såklart underbart att vara tillbaka i Champions League nästa säsong, både för klubben och supportrarna. Men vi är med i fyra turneringar nästa säsong och vi vill verkligen göra bra ifrån oss. Därmed behöver vi göra några fler värvningar."

Källa: liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer