Henderson och Sterling får beröm

Bild till nyheten Henderson och Sterling får beröm
Både Jordan Henderson och Raheem Sterling får beröm av egna lagkamrater inför VM. Steven Gerrard är imponerad av Hendersons utveckling sedan han kom till Liverpool medan Glen Johnson tror att Sterling kan bli en obehaglig överraskning för Englands motståndare i VM.

Steven Gerrard är Hendersons kapten i både landslag och klubblag och menar att det är en fröjd att spela tillsammans med Jordan.

"Jordan har massvis med energi, han är en stor idrottsman. Han har förbättrat sig i alla aspekter i spelet. Han kan variera mellan att spela långa och korta passningar, och han kan både göra mål och slå avgörande passningar. Dessutom är han väldigt jordnära. Han dricker inte och strävar verkligen att vara en professionell idrottsman."

Även Raheem Sterling åker med till VM efter sin oerhört starka vår i Liverpool. Landslagskompisen tror att Sterling kan överraska motståndarna i VM.

"Förhoppningsvis kommer våra motståndare att underskatta Raheem, då kommer han att straffa dem direkt."

"När han får bollen kan han göra skada mot vilket lag som helst. Han är troligen den snabbaste i truppen på de första 10 metrarna och han visade upp en fantastisk form på träningen i fredags. Det ser ut som att han har varit en fast inventarie i truppen i åratal."

Sterling fick inte spela nattens match mot Honduras efter utvisningen i förra matchen mot Ecuador. I matchen mot Honduras startade Glen Johnson, Steven Gerrard, Jordan Henderson och Daniel Sturridge medan nyförvärvet Rickie Lambert fick hoppa in i 79:e minuten. Matchen mot Honduras slutade 0-0.

Källa:Livepool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer