Lambert officiellt klar

Bild till nyheten Lambert officiellt klar
Nu är det äntligen officiellt, Rickie Lambert har skrivit på för Liverpool! Läs hans första kommentarer om övergången här nedan.

På måndagsförmiddagen blev det alltså klart. Liverpool värvar Southamptons målfarlige anfaller Rickie Lambert. För sitt Southampton har Lambert mäktat med imponerande 117 mål på 235 matcher, med 28 av dessa de två senaste säsongerna i Premier League. Han är också känd för att vara en väldigt duktig straffskytt efter att han gjort mål på samtliga 34 straffar han tagit för Southampton. 

Anfallaren tillhörde Liverpool som ungdomsspelare men fick lämna när han var 15 år. Nu har han skrivit på för de röda efter att ha klarat av den medicinska undersökningen på Melwood. Direkt efter att han skrev på kontraktet gav han sin första intervju som Liverpoolspelare:

"Jag kan inte tro att det är sant. Jag har älskat den här klubben hela livet. Jag lämnade klubben för 17 år sen, och har inte slutat älska den sen dess."

"Jag har alltid drömt om att spela för Liverpool, men jag trodde faktiskt att chansen var borta. Jag trodde aldrig att jag skulle få en andra chans. Jag vet hur stora Liverpool är, och det betyder allt för mig, men jag vet också vad som är viktigt, det jag visar ute på planen. Jag vet att det är vad som verkligen betyder något, och det är det jag är fokuserad på."

Lambert har hittils spelat fyra landskamper för England och är med i Englands trupp till VM i Brasilien. I och med att han skrev på för Liverpool har Liverpool sex spelare med i Englands trupp till VM. Förutom Rickie Lambert åker även Steven Gerrard, Jordan Henderson, Glen Johnson, Daniel Sturridge och Raheem Sterling till Brasilien. 

Källa: Liverpoolfc.com


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer