Rodgers har ritat på nytt kontrakt

Bild till nyheten Rodgers har ritat på nytt kontrakt
Liverpool Football Club meddelar att Brendan Rodgers har skrivit på ett nytt långtidskontrakt. Enligt trovärdiga mediauppgifter gäller avtalet i ytterligare fyra år.

Ägargruppen Fenway Sports Group belönar den 41-årige nordirländaren för den utveckling och framgång som laget har haft under de senaste 18 månaderna.

"Vi är väldigt glada över att ha en så talangfull person som ledare för vår klubb och som vi har tillit att leverera den vision vi delar för Liverpool Football Club", säger John W Henry och ordföranden Tom Werner.

"Brendan är hjärtat av det vi som ägargrupp försöker att uppnå på planen. Denna säsong har bekräftat allas tro på att vi kan nå fotbollsframgångar med Liverpool. Vi är alla förpliktade till att jobba tillsammans för att uppnå det."

"Spelare och supporters har gjort det klart hur viktig Brendan är för vår succé. Så det är ett stort lyft för framtiden att han har skrivit på ett långsiktigt avtal."

Brendan Rodgers själv:

"Jag är både ödmjuk och privilegierad över att förlänga min position i denna stora klubb."

"Jag är väldigt glad över att få möjligheten att bygga vidare på det vi har skapat de senaste två åren. Vi är på väg in i nästa fas och den tror jag blir spännande, utmanande och belönande."

"Jag vill också tacka spelarna och staben, som varit fantastiska mot mig sedan jag kom hit."

"Till slut vill jag tacka fansen som är hjärtat i allt det vi gör. Jag känner mig hedrad varje dag som jag leder det här laget. Jag tackar fansen för deras stöd eftersom vi tillsammans försöker att uppnå nya framgångar till Liverpool Football Club."

* Liverpool offentliggör aldrig kontraktslängder, men enligt reportern Chris Bascombe ska Rodgers nya kontrakt gälla till sommaren 2018.

Källa: liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer