Rykten om Bony, Remy, Alberto med flera...

Bild till nyheten Rykten om Bony, Remy, Alberto med flera...
Här följer ett axplock av mediernas transferrykten den gångna helgen.

Swansea vill inte förlora sin anfallare Wilfried Bony och har därför satt en prislapp på 25 miljoner pund för att skrämma bort Liverpool och Arsenal. Walesarna betalade 12 miljoner pund till Vitesse Arnhem för Bony förra sommaren.

Daily Express

Loic Remy kan lämna Queens Park Rangers för 8 miljoner pund, enligt managern Harry Redknapp. Enligt uppgifter ska Liverpool och Arsenal vara intresserade av ett köp.

Daily Mail

Espanyol förhandlar enligt mediauppgifter med Liverpool om Luis Alberto, som köptes från Sevilla för 7 miljoner euro förra sommaren efter ett starkt låneuppehåll i Barcelona B.

Espanyol USA

Manchester City försöker locka över två av Liverpools bästa akademicoacher; Steve Torpey och Darren Hughes. De tränar pojkar från åtta år och uppåt och har ett gott rykte. Men de ska inte ha gillat de olika förändringar som gjorts när det gäller driften av akademin i Kirkby och City vill nu att de ska träna deras ungdomar istället.
Daily Star

Liverpool kan tänka sig att betala 40 miljoner pund för Southamptonduon Adam Lallana och högerbacken Nathaniel Clyne. Lallana värderas till 25 miljoner pund, medan högerbacken Clyne värdesätts till 15. Clyne betraktas som en potentiell ersättare för Glen Johnson.
Daily Star

Nyblivna Champions Leauge-mästarna Real Madrid förbereder ett bud på 100 miljoner pund för att köpa Luis Suarez.
Daily Star

Ashley Cole vill ha ett två årskontrakt med ett Champions League-lag och Real Madrid, Liverpool och Manchester City är intresserade. Liverpool prioriterar en ny vänsterback och kan de hämta Cole gratis från Chelsea kan de också betala spelarens veckolön på 130 000 pund.

Mirror

Mario Balotelli vill tillbaka till England och Arsenal och Liverpool värderar att lämna in ett bud på italienaren. Liverpool kommer att kämpa för Balotellis underskrift om Suarez hamnar i Real Madrid eller Barcelona efter VM.

Daily Mail

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer