Mignolet ser fram emot 2014/15

Bild till nyheten Mignolet ser fram emot 2014/15
Simon Mignolet är nöjd med hur säsongen utvecklats för klubben. 26-åringen har gjort en debutsäsong i Liverpool som enligt de flesta är klart godkänd och nu vill han fortsätta kämpa för nya framgångar. Visionerna finns redan där.

"Innan den här matchen (mot Newcastle) hade vi redan säkrat Champions League-spel - det var målet i början av säsongen och vi lyckades nå det.”

"Men att kämpa till den sista dagen av Premier League, så ville vi vinna det. Man måste ta hänsyn till var vi kom ifrån och vad vi har åstadkommit i år. Det är fantastiskt.”

"Så nu kan vi bygga vidare på det till nästa säsong. Det finns en tro nu och att vi kan börja på ett bra sätt nästa säsong, och återigen försöka att vinna Premier League."

Mignolet är nöjd med hur truppen presterat under säsongen och är också nöjd med sin egen insats. Att få uppleva Champions League-kvällarna på Anfield blir en ny bekantskap för belgaren.

"Att under min första säsong spelar för Premier League-titeln till sista matchen är något jag inte förväntade mig. Jag är mycket nöjd med säsongen.”

"Att spela i Champions League kommer att bli en ny upplevelse för mig nästa säsong, jag är mycket glad över att vara en del av det och förhoppningsvis kan vi göra ännu bättre nästa säsong."

Slutligen skickar han ett meddelande till alla supportrar som stöttat spelarna.

"Från den första dagen till den sista de har stått bakom oss, i vått och torrt. Jag hoppas att de kan göra det igen och jag är säker på att de kommer det."


Källa: liverpoolfc.com


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer