Pulis vill se modiga spelare

Bild till nyheten Pulis vill se modiga spelare
Tony Pulis har gjort ett fantastiskt jobb med Crystal Palace. Sedan han tog över har de sprungit ifrån bottenstriden och befinner sig nu på säker mark. Innan förra omgångens förlust mot Manchester City hade laget 5 raka segrar, bland annat mot Chelsea och Everton. Nu vill Pulis att hans spelare ska visa mod mot Liverpools stjärnor.

Vid vinst mot Crystal Palace ikväll kan Liverpool gå upp i serieledning, åtminstone tills på onsdag då Manchester City gästas av Aston Villa. Tony Pulis vill annat och hoppas att hans spelare ska kunna stoppa Luis Suarez, Daniel Sturridge och de andra stjärnorna i Liverpool. 

"Det är inte ofta man ställs mot sådana världsstjärnor som Liverpool har. När du väl ställs mot dem tycker jag du ska se fram emot uppgiften och njuta av den, inte visa rädsla inför den."

"Utan tvekan måste jag säga att Suarez är en av världens bästa anfallare. Han är helt otrolig, han har en fantastisk balans. Folk pratar om hans tekniska kunnande, men bra spelare har bra balans. De kan vända och vrida i full fart och det kan Suarez sannerligen. Han har den där medvetenheten på planen som karaktäriserar bra spelare."

Pulis sparar inte på krutet när han berömmer Liverpoolspelarna. Även Daniel Sturridge tycks vara en favorit hos Palace-tränaren.

"Sturridge har varit fantastisk i år. Han har varit runt i lite olika klubbar, jag tyckte han saknade vissa kvaliteter i Chelsea men Brendan [Rodgers] har fått ut det bästa av honom. Du måste ge Brendan beröm för att ha hämtat in honom och trott så mycket på honom, han har en stor del i Sturridge framgång."

Crystal Palace egna framgång på senare tid har byggt på ett ramstarkt försvar och snabba kontringar. Många pratar om styrkan i försvaret men även de offensiva spelarna har producerat de senaste månaderna.

"Jag bryr mig inte så mycket om vad andra säger om mitt lag. Yannick Bolasie, Jason Puncheon, Cameron Jerome,  Marouane Chamakh, alla har varit fantastiska för oss. Vi har ett starkt lag."

Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer