"Luis har fått all möjlig hjälp"

Bild till nyheten "Luis har fått all möjlig hjälp"
I morgon kväll talar det mesta för att Luis Suarez gör comeback i Liverpooltröjan efter den långa avstängningen på 10 matcher. Enligt Brendan Rodgers har klubben gett honom all möjligt stöd för att han ska vara redo för hetluften igen.

"Jag tänker inte gå in på detaljer, men han har haft vårt stöd hela vägen. Då snackar jag inte bara om hans tekniska och taktiska utveckling, vi har också tittat på hans fysik och hur vi kan förbättra hans psykologiska tillstånd. Han har jobbat hårt med alla dessa aspekter", berättade Rodgers på gårdagens presskonferens.

"Luis har haft lång tid att reflektera över det som skedde, men det tillhör forntiden nu. Straffet är sonat och han har lidit av att inte kunna spela. Nu är han tillgänglig igen och vi är alla glada för det."

Journalisterna ville även veta om Rodgers tror att Suarez lärt sig sin läxa.

"Vi får se, vi får se", var det något undvikande svaret.

"Det har varit några intressanta år för han är. Han är en toppspelare som måste ha gräs under benen. Han måste spela fotboll och visa alla sina kvaliteter för fansen. Jag har gott hopp om att han nu är fokuserad på att leverera sina varor till fansen efter allt stöd han har fått från dom."

"Luis har förberett sig själv på ett fantastiskt sätt de senaste veckorna. Han vill verkligen hjälpa laget igen. Alla känner till hans kvaliteter och arbetsmoral. Han jobbar hela tiden och det kommer han att göra på planen också. Han kommer att fortsätta ett ge oss allt han har, precis som han har gjort sedan han kom till klubben."

"Det var mycket som hände under sommaren, men han har tränart väldigt hårt och väldigt bra och nu har han möjligheten att komma tillbaka in i laget igen. Tajmingen är egentligen perfekt, då vi har några skador."


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer