Fokus på en match i taget

Bild till nyheten Fokus på en match i taget
Liverpool toppar ligatabellen.
Men det har inte fått managern Brendan Rodgers att ändra uppfattning om att laget i första hand fightas om en Champions League-plats - och inte om självaste ligatiteln!

"Jag har inte ens tänkt på det. Vi har bara fokus på nästa match", yttrade sig Liverpoolmanagern på frågan om Liverpool nu har seglat upp som en kandidat till Premier League-titeln.

"Våra egna förväntningar handlar om att förbättra oss som lag. Det krävs först och främst att vi ska vara redo för helgens match."

"När vi har spelat tio matcher ska vi utvärdera var vi befinner oss och sedan gör vi ytterligare en utvärdering efter halva säsongen. Då kommer vi förmodligen att ha en realistisk bild över var vi står. Just nu har vi spelat fyra matcher, vunnit tre och en oavgjord. Vi är inne i en bra period."

"Spelarna kommer till jobbet varje dag och är inte ute efter att ha en enkel arbetsdag. De vill jobba skjortan av sig och ta till sig idéerna som vi försöker införa, taktiken inför varje ny match."

"Det fungerar inte alltid perfekt, men jag kan inte heller kritisera dom för det. Det är deras plikt att jobba mycket hårt i en klubb som denna."

"Vi har redan plockat tio poäng, ifjol hamnade vi på 61 poäng. Vi snackar om dessa extra tio poäng som kanske kan ge oss en Champions League-plats. Just för tillfället har vi dessa poäng och den positionen."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer