Suarez i "fin form" inför comebacken

Bild till nyheten Suarez i "fin form" inför comebacken
Trots den långa avstängningen gör Brendan Rodgers bedömningen att Luis Suarez är i fin form och kommer att kunna hoppa in direkt i hetluften i ligacupmatchen mot Manchester United nästa vecka.

Liverpoolledningen gör allt vad de kan för att uruguayanen ska vara på bettet direkt efter den långa avstängningen. Träningsakter med hög intensitet och matcher bakom stängda dörrar på Melwood har arrangerats.

Efter lördagens hemmamatch mot Southampton har han sonat färdigt sitt straff och Brendan Rodgers överväger att kasta in honom i hetluften mot Manchester United i Capital One Cup.

Rodgers rapporterar att Suarez har tränat riktigt bra, fått spela träningsmatcher som den mot Burnley igår. Han har även spelat flera landskamper för Uruguay.

"Vi har organiserat några matcher bakom stängda dörrar, både internt 11 mot 11 och med lag som har kommit hit och gästat oss."

"Han har även lagt ner mycket individuellt arbete, specialarrangerat för honom."

"Det är inte som att spela match. Låt säga att han gör 100 löpningar med hög intensitet under en match, så har vi vi försökt upprepa det på träning. Vi tror och hoppas att han är på nivå där han kan göra bra ifrån sig."

"Planen är att allt ska gå bra när han kommer tillbaka. Han kommer förstås att få räkna med en övergångsperiod, men jag ser verkligen fram emot att få han tillbaka."

"Han jobbar skjortan av sig varje dag. Han tar ut sig maximalt för att vara i så god form som möjligt inför comebacken".


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer