Ordförandens Tuppence: Klart för denna gång?

Bild till nyheten Ordförandens Tuppence: Klart för denna gång?
Brendan Rodgers fortsätter föryngra PLs yngsta trupp och nu är det klart för denna gång - eller?

Efter ännu en mer eller mindre datorlös sommar - måndagsexemplar inköptes för att lämnas in på service efter tre veckor - så är den felfria (?) burken nu tillbaka i Tele2 Arenas sena eftermiddagsskugga.

Redan efter förra säsongen sa Rodgers att vi skulle försöka få klart med våra värvningar tidigt och visst trillade de in. Veteranen Kolo Toure, lovande Iago Aspas kom bl a in medan några höga lönekostnader skeppades iväg.

Sedan... Stiltje... Åtminstone utåt!

Luis Suarez vara eller inte vara blev en såpa som handlade om ett pund hit eller dit, vad som stod eller inte stod i ett kontrakt och hur detta skulle tolkas, uttalanden och indragande av externa organisationer och slutligen en halvpudel.

I skuggan av allt detta får Liverpool sin bästa start sedan... Tja... När? Har faktiskt inte kollat statistiken.

Igår, under den tidiga klassikern mellan Liverpool och de förenade killarna från fem mil bort, damp så då nästa trippel in.

Två unga defensiva spelare och en likaledes unga offensiv sittandes på läktaren för att - efter att manyoo avfärdats med 1-0 av stekhete Daniel Sturridge - presenteras som nya Liverpoolspelare.

Brendan Rodgers verkar vara mycket klar med vad han vill göra och, dessutom, ha ett stöd för sin vision hos ägarna.

Detta lovar gott, och nu är det klart för denna gång... Eller?

Silly Season vore ju inte Silly Season om inte rykten om sista-sekunden-övergångar fanns.

Juan Mata till Liverpool och Suarez (trots allt) till Real Madrid verkar vara de sista dropparna man kan pressa ur stenen som mal i The Rumour Mill. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer