Carra: Rodgers gör helt rätt

Bild till nyheten Carra: Rodgers gör helt rätt
Jamie Carragher uttalar sig om Suarez-soppan för sin nya arbetsgivare Sky Sports: "Brendan Rodgers gör helt rätt som plockar bort honom från truppen. Suarez uppträder respektlöst och saknar rätt attityd", säger den förre vicekaptenen.

Carra besökte Melwood så sent som förra fredagen inför Steven Gerrards Testimonial. Han gillade inte det han såg av Suarez.

"Jag har spelat med honom i flera säsonger. Suarez är vanligtvis en krigare som älskar att träna och aldrig missar ett träningspass. Men det jag såg på fredagsträningen var inte den vanlige Suarez. Det han visade upp var helt enkelt inte acceptabelt."

"Eftersom Suarez är ett orosmoment för alla just nu så gör Rodgers helt rätt som plockar bort honom ur truppen. Han är avstängd i sex matcher och Liverpool behöver koncentrera sig på premiären mot Stoke."

Jamie Carragher anser också att det är självklart att Liverpool inte kan sälja uruguayanen till en rival som Arsenal. Han medger också att han skulle ha delat ut några hårda ord till Suarez om de fortfarande befann sig i samma omklädningsrum.

"Skärp dig!"

"Det finns olika sätt att se på den här saken. Spelare köps och säljs hela tiden, men man kan inte alltid få som man vill. Liverpool FC måste också skydda sig själva. Arsenal är en av rivalerna om en topp 4-placering. Kanske hade det inte blivit en så stor affär om han valt att gå till en annan klubb och Liverpool skulle kanske till och med hade gått med på att sälja."

"Ingen vill ha en missnöjd och olycklig spelare på träningarna. Det påverkar alla. Det är samma sak som i fallet mellan Wayne Rooney, Manchester United och Chelsea. Problemet är att det handlar om att skriva på för värsta rivalerna."

Carragher säger också att Suarez senaste utspel kan ha förstört hans redan skamfilade rykte ytterligare och att det kan bli svårt för honom att hitta en ny arbetsgivare i framtiden.

"Han kan i alla fall inte fortsätta på det här sättet. Brendan Rodgers har gått ut och sagt att ingen är större än klubben och det är exakt så det är."

"Agenter och folk från Arsenal kommer förmodligen att fortsätta att prata med Suarez och försöka påverka hans beslut, men Suarez är en vuxen man. Han är inte ett barn, han har en familj och måste fatta egna beslut om vad som är rätt för honom."

"Självklart vill Arsenal ha honom, men ibland måste man stanna upp och tänka lite på hur folk runt omkring uppfattar saker och ting och hur folk ser på dig som person".

Källa: Sky Sports


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer