Rodgers: "Han har många år kvar"

Bild till nyheten Rodgers: "Han har många år kvar"
Brendan Rodgers menar på att Steven Gerrard kommer att prestera på topp under ett flertal år framöver.

Idag vinner Liverpool sin 5:e match av 5 möjliga under årets försäsong. Man vinner över Olympiacos med 2-0 hemma på Anfield efter mål av Joe Allen och Jordan Henderson.  

"Enligt mig så har Steven många år kvar på toppen." säger en nöjd Rodgers efter matchen. "Du kollar på spelarens hunger, det kvittar hur gammal spelaren är."

"Från den första stunden då jag kom till klubben och träffade Steven slog det mig om vilken fantastisk beslutsamhet han besitter, han vill alltid lyckas."

"När jag pratar med han rent allmänt så är han väldigt beslutsam över att se klubben lyckas. Du såg på hans framträdande idag, kvaliteten han besitter, hans rörelser, hans passningar, hans ledarskap."

Jamie Carragher och Robbie Fowler var de enda två legenderna som blev tillfrågade om att få spela. Men Gerard Houllier, John Arne Riise, Emile Heskey och många andra forna Liverpoolanhängare satt i directors box.

"Det var en fin dag. Det visar på vilken bra människa Steven är. Detta var en dag då det handlade om han, men han ville sätta andra spelare och människor före honom."

"Han ville att denna matchen skulle vara en bra genomkörare innan säsongen drar igång. Han kunde ha bjudit in fler spelare men han ville att laget skulle få spela denna matchen som en träning inför säsongen."

"Det är bra för supportrarna att komma till en sådan match och få hylla en stor legend och spelare för denna klubb."

Rodgers ville även passa på att hylla Joe Allen för hans fina framträdande i dagens match.

"I början av förra säsongen så var Joe en av lagets bästa spelare. Han fick problem med axeln och kunde inte spela sitt spel fullt ut, det fick honom att gå in i en svacka."

"Joe har varit fantastisk under försäsongen och gjorde det väldigt bra idag."

 

Källa: Liverpoolfc.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer