Liverpool blir partner med EA Sports

Bild till nyheten Liverpool blir partner med EA Sports
Liverpool FC meddelar idag att de har skrivit ett 3-års kontrakt med EA Sports, vilket gör dem klubben officiella videospels-partner inför säsongen 2013/2014.

Tack vare partnerskapet kommer EA Sports göra det möjligt för fansen på Anfield att spela FIFA14 på utvalda hemmamatcher. EA Sports Goal of the Month kommer också att erbjuda dem chansen att ladda upp deras bästa mål på FIFA14 för att sedan ha chansen på fina priser.

Billy Hogan, säger: "Vi är stolta att ha EA Sports, ett av världens ledande märken inom sportunderhållning, som partner. Vi vet att så många av vår familj, inkluderat fans och spelare, spelar EA Sports FIFA regelbundet, så detta partnerskap kommer att hjälpa klubben att komma fansen närmre på nya innovativa sätt".

Jamie McKinlay, "VP marketing" på EA Sports, säger: "Vi har över en halv miljon registrerade Liverpool-fans som spelar FIFA13 och de vill alla se en verkligare presentation av deras lag på FIFA14. Vi ser fram emot att erbjuda det, tillsammans med massvis av annat för denna historiska klubb". 

/ Vad innebär då detta för Liverpool-fansen? EA Sports kommer med all sannolikhet spendera mer tid på spelarna och arenan än tidigare. Mer verkliga likheter och ansikten på spelarna, samt mer verklig arena. Fansen kommer nu att vara placerade närmre planen exempelvis. 

EA Sports har använt sig av digital 360 graders huvudscanning på Liverpool-spelarna för att säkra sig om att få visuella likheter med spelarnas ansikten. 

Se videon nedan där EA Sports besöker Melwood för att "plåta" spelarna inför FIFA14.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer